Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Shopz0r

Trillade iväg till bergvik och gick bananas på HMs sailor/marintema! Provade ungefär allt i den kollektionen och lite till. Köpte min första oversize tröja! De ser ju så goa ut, men jag har alltid sett för tokig ut i sånt, men inte idag, tydligen. En svart jeanskjol och en vit skjorta kom med hem också. Sen vandrade jag till skoaffären och tjackade ett par redigt fina, och något för små pjuck! Häppy hämster!

Detta + en svart kjol följde med mig hem idag.

Nu fattas bara lite värme så jag kan använda skiten!


Kommentarer

Postat av: apan

love it! särskilt tröjan (skräll!)

2010-03-02 @ 17:50:10
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Snyggt snyggt! Jag har köpt en skjortklänning :)

2010-03-02 @ 18:36:50
Postat av: kaka

apan: ja, du får se om du gillar den på mig också då :D Får se om den blir godkänd, haha!Lisa: åh jag vill också ha! hittade bara en idag, och det va på MQ för 599:- :/

2010-03-02 @ 19:10:39
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Lindex har rätt många. Den jag köpte kostade 349:-

2010-03-02 @ 19:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits