Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Bortahelg

I lördags var det namn fest för Casper. Jag och Lina åkte och hämtade upp Emmy och Svante, jag i Linas för små skor (hade annars bara högklackat att köra i, och det va lite svårt), och Lina med en svag men tydlig längtan till kommande kväll i stugan sin.

Casper på sin nya hoj.


Vi kom dit, bjöds på den godaste och kladdigaste kladdkakan med frukt, sen tårta och korv med bröd. Allt sköljdes ner med stora mängder kaffe och saft. Av mig och Erik fick han något jag trodde var en krokodil, men vid närmare eftertanke var det nog en drake.

Krokodil eller drake? (bild snodd från Tiffany00 @ bdb.)


Det var i vilket fall himla trevligt, satt och tjötade med folk, spanade in Casper och skrev ett fjantigt inlägg gästboken, alla skrev så fint och jag skrev om öl. Skräll, liksom.

 

Efter namnfesten blåste jag i lånade foppatofflor till Färjestad för grill och schlager hos svärföräldrarna. Det belv ganska sent, och alla blev lite runda under fötterna av groggar, vin och öl. Utom jag, som körde, naturligtvis. Jag hejade på Grekland och tjoade "Opa!" så fort de fick poäng. Familjen Skoog tjöt av skratt varje gång.

 

Vi konstaterade snabbt att fel låt vann, och bästa på hela finalen var killen som kom in under Spaniens bidrag och härjade.

 

Idag, söndag har jag först varit och firat svärfar som fyllde 50. Vi åt paj och tårta och myste på verandan. Snabbt som ögat fick jag sedan blåsa till Skoghall och mormor som gjort en smaskig mors dag-tårta. Mer fika, mer kaffe och mer firandes blev det. Efter några timmar var jag tillbaka på Färjestad, där käkade vi mer paj men tackade nej till mer tårta. Det blev liksom lite tårta på tårta, idag. Höhö!


Kommentarer

Postat av: sofie

tack! jag ser fram emot att läsa din info också! :)

2010-06-01 @ 09:48:17
URL: http://drinkit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits