Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Modeblogg

Modebloggen, here I come! Var på stan förut och letade efter min kamera. Jag leta i vrår och bakgränder runt Wayne's coffee, och såg antagligen synnerligen misstänkt ut eftersom jag öppnade massa dörrar överallt, och alla ledde till förråd. Pinsamt, myez.

För att vilseleda mig själv sprang jag in på das HM och hade klänningparad i provhytten. Jag dokumenterade väl för att kunna känna efter om någon var för mig.

Here goes nothing:


Söt liten prickig historia. Varje gång jag och Lina har sett den på HM har vi sagt "Denna har vi provat förr. Den satt inge vidare, vill jag minnas."


En vit, ganska snygg tygbit, men med en konstig knut (?) mellan böbbera.


Käckt värre i denna lilla svarta. Ganska söt och mogen.


En svart med en diskret rosett på. Lite silksliskigt tyg.

Egentligen, vem orkar ta av sig brallorna när man provar klänning? Ska man göra det, kanske? Det ska man nog.

Kommentarer

Postat av: apan

gillade rosettklänningen! cutah!

2010-05-24 @ 19:32:59
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits