Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Morronnews

För det första; jag vaknade mitt i natten av att jag hade på mig mina glasögon. Jag vet att det var av någon anledning, antagligen någon viktighet som hände i drömfårens land. Men det verkade bara ologiskt när jag vaknade upp.

För det andra: kollade på Malou som verkar ha fått tokryck och trodde det var skärtorsdagen idag. Jag blev lite osäker på om det var jag som fått tokryck och missat detta, eller om det var hon. Tror det var Malou.

Iakttagelser:Såklart att detta är sedan gammalt, men är de inte skrämmande lika?Har Malle en tatto?

För det tredje: Igår Zumba:de jag loss här på vardagsrumsgolvet så till den milda grad att jag idag har träningsvärk.

Den gröna lilla fyrkanten illustrerar var jag har träningsvärk. Kanske var det cowboy-stegen som tog knäcken på en liten muskel under baksidan av knävecket? Stretcha ska ju va bra, har jag hört, men varför chansa?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Har du köpt Zumba från tv-shop?

2010-05-27 @ 12:13:18
Postat av: kaka

Lisa: Köpt och köpt...

2010-05-27 @ 12:53:27
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: emmy

haha vilket härligt flummigt inlägg! =)

2010-05-27 @ 17:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits