Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nöjd

Jag är nöjd.

5 snabba anledningar:

1. Har haft en riktigt go dag! Erik ringde när han lämnat in bilen och jag cyklade och mötte honom på en brygga vid Kroppkärrsjön. Där låg vi och smôlade ett bra tag och lyssnade på vågskvalp och vindsus (och en och annan mås, Kvaaah!). Sen gick vi runt på Norrstrand och spanade stora hus och fina trädgårdar, köpte varsin glass och strosade vidare till Sjöstad där vi satte oss i gräset. När bilen var färdiglagad så gick Erik och hämtade den och jag cyklade hem.

2. Har just ätit löjligt god snabbmat. Två kokta med mos, räksallad, grönsallad och lite bostongurka tillredde jag snabbt som vinden. Så gott!

3. Har sett en kändis. Råkade få span på självaste Bobby på affären förut. Bobby, ni vet frisören som är polare med Linda Rosing. My god!

4. Det är fredag! Uppgiften är inlämnad, har fått betyg på förra kursen och jag ska ta det lugnt till på söndag, då sätter jag tänderna i intervjustudien som ska in nästa fredag!

5. Jag ska ta mig lite vin! Har längtat sen igår att få sätta tänderna... sätta tungan i vinglaset, nej det låter inte rätt... Att få smaka på detta goda fruktiga vin som Maknütz introducerade för mig för något år sedan Jonas och Palle gav till mig och Erik en kväll, vuxenpoäng på det! Gazella(varför kan man inte söka på den här flaskan, inte ens på systembolaget.se?), here I come!

Ida. Nöjd, redan i aug-09!


Kommentarer

Postat av: Krille

Fråga ang. punkt Nr:3 På Kronopsrken?

2010-05-28 @ 21:16:25
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: Der Maknütz

Närru Lady KaKa, det var faktiskt du som introducerade Gazela för mig. Introducerade och introducerade förresten... vi var båda fulla som kastruller och stod och såsade i köket. Du sa nåt i stil med "Drick det här - bra skit! Gaz... Schas... äjavettefan..." och jag sa "Inte ska väl jag..." å to' mej enna rejäler klunk. Sedan den aftonen finns Gazela alltid i mitt hjärta, och rätt ofta i resten av kroppen också.Bara ett påpekande.

2010-05-28 @ 21:40:54
URL: http://mingucosm.blog.com/
Postat av: kaka

Krille: Ja! Imorrn härjar han på ICA Maxi, gå dit och knäpp ett kort vettja!Der Maknütz: Hm, ska fundera på detta, och återkomma. Naturligtvis har du rätt, men var fick jag das Vine ifrån?

2010-05-28 @ 23:38:37
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits