Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nya Spotify

Jag både älskar och blir blir nervös av nya Spotify.

Jag kan nu se vad mina kompisar på Facebook lyssnar på, vilka artister de lyssnar mest på, vilka låtar de har på datorn osv. Kul! Men shit, tänker jag sen; nu kan ju m.a.o. dom se vad jag har också! Läskigt!

Jag fick genast panik och gick igenom lista efter lista. Men efter snabbt övervägande så tänkte jag att folk kan gott få se hits som:
  • Kjellas Traktorkapell - Här kommer saltbilen
  • Steven Lynch(?) - Special Fred
  • Dublin Fair - Jamboree
  • Lars Vegas Trio - När får vi klapparna
  • Rally - Leif, jag saknar dig
Ja, och såhär fortsätter det, den enda guldklimpen efter den andra ifrån min framskrapade winamplista. Pinsamt? Ja, lite. Discohits? Njae, men det svänger ändå!

Kommentarer

Postat av: Malyn Cazzandra

Haha Stephen Lynch <3 Din spotify lista verkar ju partyredo ;)

2010-05-06 @ 18:43:47
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: kaka

Malyn: Haha, alltid redo för party! Iaf med dom dunderhitsen!

2010-05-06 @ 22:10:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits