Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tanzish

Woho! Jätetkul igår och jag fick dansa mer än jag egentligen orkade! Det var jättevarmt igår, runt 20 grader så vi var alla gött saftiga efter timmar på dansgolvet!

Kvällen började bakom domkyrkan hemma hos Emelie och Damian. Där drack vi bål och jag smaskade i mig all ananas jag kunde hitta.

Linn, Emelie, Kristin, Ewelina och Lina!


Vid elva drog jag och Lina till Ankan med slagorden: "Våga vägra kö!!". Där inne försökte vi få kontakt med folk, men ingen var pratsugen så vi dansade istället. Sen smög vi in på toan och hällde upp ölen jag hade i väskan i våra vattenglas, "Katching där sparade vi 50 spänn!" tänkte jag lyckligt.

Efter ett tag kom resten av gänget och vi dansade till sista låten, som för övrigt var "Always look at the bright side of life!" Trevlig uppmaning sådär mitt i natten och svetten!

Tack för en awesome kväll, allihopa!

Mer bilder kommer under dagen här!

Kommentarer

Postat av: emmy

shit jag trodde nån sekund att det var jag som satt bredvid emelie. förvirrande haha!

2010-05-17 @ 16:57:54
Postat av: kaka

emmy: haha! Ja ni är faktiskt lite lika nu när jag tänker på det!

2010-05-17 @ 17:26:11
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits