Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jaja

Hejhej bloggen!

Jag är fortfarande sjuk! Igårkväll satt jag hemma och såg på Pulp Fiction och snorade ner allt jag kom åt.

Imorse sov jag till klockan var 12.01. Så länge sover jag inte ens när jag har varit ute och svirat dagen innan.

Idag har jag inte gjort nånting, men ändå har dagen gått jättefort. Har sett lite film, skrivit lite på skolgrejer och ätit rostat bröd. Nej, jag orkar inte, vet inte vad jag ska skriva ändå.

Praktik imorgon igen, känns väl sådär, om jag ska va ärligt. På grund av förkylningen alltså, det är lite tufft att vara på småbarnsavdelning när man inte känner sig hundra.

Jag låter uggefär såhär där ja pratar. Kadske ed varbt dusch piggar upp?

Kommentarer

Postat av: Anonym

hur gick det... aldrig lätt med små barn och vara sjuk... du har ju lite fler barn än jag när du jobbar... Hur mår du nu... krya på dig :) kramizar

2010-11-15 @ 20:19:13
Postat av: Angelika

Det blev visst något fel, kom inte iväg.. försöker igen:hur gick det... aldrig lätt med små barn och vara sjuk... du har ju lite fler barn än jag när du jobbar... Hur mår du nu... krya på dig :) kramizar

2010-11-15 @ 20:20:02
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/
Postat av: Kaka

Ptja, det får gå som det går. Är extremt ljudkänslig, det är nästan värst. Vill ju inte säga åt dem att vara tysta när de leker och har som roligast. Jag försöker diskret avlägsna mig från de värsta skriken bara :P Ja jo det är kanske lite skillnad på två, eller 14 ;) Men jag börjar sakta, sakta se ljuset i tunneln, snaart är jag kanske återställd. Så trött på förkylning!

2010-11-16 @ 16:25:14
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits