Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Seriös shit

Okej att förkylningen hade en crush på mig, lite efterhängsen och sådär... men nu tror jag att det har blivit mer stalkervarning över det hela. Alltså den är ju efter mig dag som natt med sitt "Åh, jag är så snorig!", "Se så tät du är nu!", "Tjock i hövve, eller!!". Seriöst. Lägg ner! Jag är inte intresserad!

Kommentarer

Postat av: Sofie

Åh jävla skit stalker, den är efter mig med! Undra vad polisen gör åt sånt?

2010-11-20 @ 17:32:18
URL: http://specs.blogg.se/
Postat av: Angelika

Förstår dig helt, har haft ont i halsen i tre veckor nu.. och äntligen lyssnar vårdcentralen på mig, så ska träffa en läkare i eftermiddag... gott och hoppas dom hittar något fel så dom kan fixa det. Krya på dig... och jag har oxå en stalker.... din sambo ;)

2010-11-22 @ 10:03:05
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/
Postat av: Kaka

Angelika: Åh va skönt, hoppas de ger dig ngt så det försvinner! Stackare! Jasså, stalkar min sambo dig? :D Haha, hoppas hon inte hänger runt halsen på dig bara! Hörde att hon(well..) skickar massa sms te dig!

2010-11-22 @ 17:45:01
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Angelika

Nopp jag fick inget.. det kan vara så säger dom, att man har ont i halsen så länge och ännu längre, bara mer alvedon, eller har bytt till ipren nu för det är ju inte bra att köra för länge på samma... dessutom rekommenderade läkaren att köpa ett smärtstillande halstablett.. riktigt konstiga grejer det där.. och lite obehagliga när halva munnen domnar bort lite.. fast gott för halsen. Japp massa mess och idag på morgonen ringde hon mig oxå... hehe ;)

2010-11-22 @ 21:44:48
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits