Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sjukast

Jag är nog top tre sjukast i världen idag! Det är såå synd om mig som inte har varken röst eller andningsvägar.

Lyckades iallafall nu, (och jag ser att det tog 40 minuter?!) släpa mig till Konsum, som verkade ha förflyttats x antal mil bort. Pust, jag kom fram iallafall och upplevde dagens största antiklimax! Affären hade alldeles för dyra clementiner, så det vägrade jag köpa. Gick till godiset, men såg inget pris, och började tänka efter och kände att jag inte alls ville ha godis egentligen. Tänkte tjacka en bakelse istället, men det fanns inga! Så jag vandrade runt för att hitta något annat gott och gärna onyttigt.

Slutade med att jag köpte potatissallad, en Tormacka och ett gäng kokosbollar. Jahåpp, lätt värda 55 spänn.


/Sjukast på Krp

Kommentarer

Postat av: Evy

haha fin blandning det Ida xD

2010-11-12 @ 01:14:33
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/
Postat av: hogie

Fetingmackor! Det läggs alldeles för lite tid på mackor. Bonus till dig. Och Tor.

2010-11-12 @ 12:10:20
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

Krya på dig också!

2010-11-12 @ 12:10:35
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Linda

Hur går det med dig?

Jag har varit hemma idag :( ont i halsen och ont i magen (men det sistnämnda vet jag vad det beror på)

usch, hoppas att vi kan vara krya resten av vfu:n nu.

2010-11-12 @ 13:51:31
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Jag står inte ut med tanken på att vissa äter mackor med BARA ost på! (ja å kanske lite smör), jisses ös på, säger jag! Tack, jag jobbar på kryheten!Linda: Var på praktiken idag, är väl inte helt pigg, men jag orkade inte vara hemma en dag till. Det var så tomt på lunchen, hoppas vi slipper fler sjukdagar nu! Ta hand om dig, och se till att repa dig i helgen nu!

2010-11-12 @ 16:41:36
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits