Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stödet

Stöd hemifrån är viktigt när man håller på med diverse saker. Men ibland är det motvind även i hemmets lugna, kärleksfulla vrå. Exempel? Skämtligt.

Satt och övade på gitarr. Tragglar ju fortfarande och måste bli bättre innan vi har uppvisning med klassen på julfesten. Jag hinner ta ungefär två ackord innan sambolajnen muttrar:
"Å ja trodde ja hade huvvevärk förut..."

Nu är klockan mittpådan och jag har hunnit stryka och hängt upp gardiner, bytt minst en duk, diskat besticklådan,
betalat hyran, dammat vardagsrummet (inklusive tavlor!) och ja.. inte så mycket mer. Jo, jag har sett på Gilmore Girls i två timmar! Vad är grejen med två avsnitt på rad idag och inget imorrn?!

Helrandom bild. Östersund -06, tror jag. Nyklippt och nyfärgad satt jag där och tittade.


Kommentarer

Postat av: apan

hehe!!!!

2010-11-27 @ 20:43:27
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: ♥ Piicha´s blogg ♥

sv. Den kostar ca 200krkram/ piicha

2010-11-28 @ 18:13:00
URL: http://rockisnotdead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits