Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tänx

Tänx för igår, allihop!

Emmy, Lina, Kreten och Hannill på brudig förfest!

Senare hamnade vi på BMB. Lite otippat, men det var skoj! Men fan, jag var inte nöjd med min klädsel, gick och tänkte på det hela tiden, va onödigt! Dessutom hade jag en ny vrålläcker ring på mig, trodde jag... tills jag insåg att jag hade lagt av mig den hemma innan vi gick till bussen. Haha, varför?!

Här står jag i en alldaglig pose och försöker visa upp klänningsfan.


Kommentarer

Postat av: Linda

såg nyss den taggade bilden på facebook och tänkte "men så fin hon var då, vilken söt klänning!" så du gjorde allt helt rätt i att ha på dig det där tycker jag :)

Ses förhoppningsvis imorgon kakan!! uuh jag är nervös..

2010-11-07 @ 12:52:59
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Linda: Tack! Men nej jag kände mig inte på topp, jag nojjade mig för allt.. så äre ibland :/ Ja jag hoppas vi ses, såå synd att vi inte är ute på samma gårdar!

2010-11-07 @ 15:58:20
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jättesöt ju! :)

2010-11-07 @ 19:15:34
URL: http://specs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits