Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Åhoj!

Kom just hem från stan där jag råkade ha på mig spenderarbrallorna.

Fast jag köpte inget jätteonödigt, bara lite.

- Nya vantar (de förra vintervantarna jag hade glömde jag på BMB, sen så byggde de om och mina vantar är för evigt borttappade)
- Ansiktsmålningsgrejer
(det är ju halloween snart!)
- Några grejer till halloweenferrans outfit
- En vitprickig klänning
(är inte säker på om jag är nöjd än, men den va billig så det är lite skitsamma.)

Men jag hittade ingen mössa. Alla var ju bara virkade och tunna. Hoppas jag får tillbaka min svartvita! Come back..! Come back...!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Köpte inte du nya vantar i somras?Jag var tvungen att leta upp inlägget och mycket riktigt, 26 maj 2010 skriver du att du köpt två par vantar!

2010-10-28 @ 19:57:29
Postat av: Kaka

Lisa: Jopp, tunna höstvantar va det jag köpte då, nu köpte jag stickade med fleece inuti som jag kan ha när det blir riktigt kallt!

2010-10-29 @ 11:07:03
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits