Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Blås

Blås blåsare blåsigast. Jag har en blåsa på tummen efter gårdagens gitarrspelande. Va löjligt.

Det skulle varit med ett plektrum, men det tror vi bror min råkade slarva bort innan vi hann veta att det fanns (vi hittade nämligen en liten tom plastpåse, som antagligen kommit från gitarrkartongen...), och just ett plektrum hade kanske varit skönt att använda. Men det är väl lika bra att härda fingrarna, och hej va det går att skriva på tangentbordet utan en massa naglar ivägen!

Såhär ser inte min gitarr ut.

Skulle vilja ha något sorts hippieklistermärke att sätta på guran. Typ sånt här:

Det vore ju groovy!


Kommentarer

Postat av: hogie

Men - hur ser din gitarr ut då? Du kan få vara med i mitt ukuleleband. Fast med gitarr då. Hade en man med banjo som ville vara med också, men han bor i norrland så det kändes logistiskt omöjligt. Så känner du nån med banjo eller mandolin. Vilket band!

2010-10-05 @ 11:37:30
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits