Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dagenefterrapport

Den obligastoriska fyllerapporten.

Kvällen började med soloförfest på fagottstreet. Jag såg på tv, åt lite chips och hamburgare, sminkade mig och dansade disco i min ensamhet. Soloförfest, något jag nu provat på och insett att det inte är något vidare skoj. Partyhumöret infinner sig inte riktigt på samma sätt.

Man får inte roligare än man gör sig. Kvack.

Nåväl, slängde på mig halva Linas garderob och sprang ut för att missa bussen. Kom in till stan och hamnade på Ankan med ett gäng som varit på 20-års fest. På Ankan var de flesta utklädda till kor!


Kor på Ankan?

Jag och en tjej till önskade febrilt Dia Psalma av dj:en, men han var göbbgrinig och utlovade lite DP innan "klockan två". Jag stannade till tio i två, och då hade det fortfarandes inte spelats. Däremot hade dj:en flera låtar han körde flera gånger under kvällen. Bah.

Gick till bussen och bäst som vi satt där och väntade kom ett gäng förbi och frågade om vi ville med dem på efterfest. Vi kände oss wild and crazy och hängde med till en mysig liten vindsvåning. Jag imponerandes snart av det snygga taket, och efterfestsinnehavaren imponerades över min utbildning. Jag dansade, (råkade) shotta ren gin (usch, så äckligt så jag vettefan!) och fajtades med en liten svart katt som jag tror hette Norsken och som sprang med mig in på toa hela tiden.


Några efterfestsfolk.

Sprang sedan till sista bussen och lyckades på kuppen glömma mössan! Sökte efter efterfeststjejen på facebook när jag kom hem och skickade ett desperat mejl. Får se om jag får se den igen. Hoppas. Annars; r.i.p. mössan.


Gammal bild på mej och mössan.

Inser att den är rätt gammal. Kanske är dags för en ny?

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits