Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dagens

På dagens schema står följande:

- Åtminstone börja med musikarbetet
(- Bli så gott som färdig med musikarbetet)
- Sy halloweenoutfit
- Göra äppelpaj (fast jag råkade hitta det HÄR receptet, som ltåer mkt godare!)
- Handla bira
- Färga barret, del II

Oh, det va visst inte så mycket trots allt! Tvätta gjorde jag igår, och städning kirrar vi imorrn. Men okej, skolarbetet; klara, färdiga, GÅ!

Kommentarer

Postat av: Kajsa

Jag gjorde ju en Banoffee pie idag! Fast ett annat recept och den blev riktigt fin. Har dock inte smakat än för den ska med på Halloweenfest i morgon. Men jag tjuvsmakade på den under själva bakandet och det verkar lovande!En burk kondenserad mjölk (sötad)

Ett paket digistive kex

Lite kanel

150 g smör

2 dl grädde

2-3 bananer

ChokladKoka konservburken med kondenserad mjölk i en stor kastrull i tre timmar (se till att burken ligger under vatten hela tiden)

Medan den kokar... Krossa ett paket digistive kex och smält 150 g smör. Kleta ihop till en massa och krydda med lite kanel. Tryck ut degen i en pajform och ställ sedan i kylen.

När mjölken kokat klart, öppna konservburken och fin ljuvlig kola! Smeta ut kolan över pajskalet. Skär sedan bananer och lägg över kolan. Avsluta det hela med att lägga på lättvispad grädde och toppa med lite riven mjölkchoklad. Voila! :)

2010-10-30 @ 00:21:54
Postat av: Kajsa

ööh, *finn ljuvlig kola, inte fin ljuvlig kola. fast den är fin. också! :)

2010-10-30 @ 00:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits