Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Dänske

Dagens fail: Adam och Gry gästas av en dansk som sitter för långt från micken. Jag varken hör eller förstår något av det han säger.
"Röeröerä"
mumlar han tyst då och då, och programledarna skrattar nöjt och frågar om hans kärleksliv. "Röeräeröe" svarar dansken.Idag har jag googlat fetaost. Visste ni att Grekland har ensamrätt på den? Nej, men nu vet ni.

Lilla Kakan och den stora stygga danssalen.


Kommentarer

Postat av: apan

hahaha!

2010-10-12 @ 10:46:05
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag har blivit riktigt bra på danska efter att ha bott i Skåne så länge. Har dessutom sett massa danska serier, så jag förstår det mesta nu.

2010-10-12 @ 11:02:16
Postat av: Erik

Det är nog samma dansk som var med Rix MorronZoo igår. De prövade allt, men förstod nog knappt 10% av vad som sades.

2010-10-12 @ 12:53:30
URL: http://eriknow.com
Postat av: Kaka

Känner till två stollar från Karlstad som åkt ner till Danmark för att plugga. Bara det är ju konstigt, men den ene pluggar civilingenjör och den andre läkare! Svårt att plugga på svenska ju, shit pommes att plugga på däänske!

2010-10-12 @ 16:30:44
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits