Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

dramaturgi

Idag på draman skulle vi i smågrupper göra små dramor. Det fick handla om vad som helst, med enda riktlinjen att första repliken skulle vara "Välkomna in!" och sista skulle vara "Dra åt helvette!".

Min grupp fastnade i vinkelvolten och var i princip färdiga 6 minuter innan vi skulle in och visa upp oss. Detta medförde att vi hann träna en gång, och under tiden alla andra spelade upp sina pjäser så ändrade vi vår scen till oigenkänlighet. Så när det var dags att spela upp hade ingen någon aning och vi improviserade fram en vacklande vilda västernscen på en saloon.

Så kunde det sett ut, minsann!

Kommentarer

Postat av: Linda

haha, men så tjusiga vi är! Men ja, kära nån..vad hände? Vi som brukar sprudla av idéer. Eller ja..vi brukar i alla fall göra bättre ifrån oss än vad vi gjorde idag. Min dag har överlag varit dålig.. hoppas det blir en bättre dag imorgon :)

2010-10-12 @ 18:20:12
URL: http://livinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits