Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Häj bloggen

Ska man skriva ett inlägg, så ska man i bästa fall ha något att skriva om. Men det har inte jag. Det brukar inte stoppa mig, so here we go.

Åt den sista tacopajen förut till lunch och grinade både av lycka (jag menar, den va asgod!) och av skam (Lina fick inget...). Tacopaj har den inverkan på kroppen att man som på en given signal blir galet tokmätt, och sen går det några timmar så blir man vrålande skrålande hungrig! Man har aldrig något mellanläge! Kanske att vissa skulle hävda att jag alltid är på det sättet, men jag vill mena att det inte brukar vara så extremt som idag.

Ska göra en slängihoprätt ikväll med kyckling, chorizo, wok, gräddfil och allt annat vi har lite av som gott kan få gå åt.

Gitarrspelandet går sakta sakta framåt. Tar ackorden rätt, men alldeles för sakta, och vad tusan ska man göra med högerhanden!? Up, up, down, up. Försöker lära mig. Men alla säger att jag ska öva på ackorden innan jag börjar bry mig om det andra.

Giv mig kunskap och det snabbt! Tack!

Kommentarer

Postat av: Evy

hahaha den bilden mä ditt fejs såg kul ut du :D

2010-10-26 @ 00:20:35
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits