Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Knugahuset

aftonbladet så står det om att vi betalar "en Pigellin per svensk" till kungahuset. Men det står inte om det är per år, eller per dag, eller vad? Per år, får jag hoppas.


Kommentarer

Postat av: Krille

Jag har inte funderat så mycket på di där typera förut, men efter all tôl i TV under bröllopet och det där så blev jag faktisk nyfiken på vad det är som dom gör. Jag vet att Kungen & Sylvia invigde den nyaste pappersmaskinen på Skoghallsverken och att Hertingen af Wermland invigde vinkraftverken utanför Lillängshamnen i somras. Dom brukar åka utomlands som vilken Svensson som helst, klippa band klarar vilken onge som helst. Besöka ett bröllop är inte svårt.

Alla privatmänniskor som blev intervjuade av TV svarade alltid att kungafamiljen gör så mycket bra för Sverige hit och dit. Och sånt har man ju hört sedan man var ett litet kiddo, men vad är det dom gör som är så bra? Jag menar på vilket sätt skulle en Apa och en Kaka göra det jobbet sämre ;-)

2010-10-14 @ 03:26:49
URL: http://karlstad.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits