Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Krille

Idag har klasset varit på besök i "Skapande verkstan" i Kristinehamn. Där fick vi skapa med lera och jag hade noll fantasi eller inspiration. Eller så ville jag för mycket... det blev inge vidare, hur som helst. Tänkte göra en äppelskrutt, men det blev ett äpple, som blev en fisk, som blev en vad som blev någon sorts ful ljuslykta.

Jaja, man är inte på topp jämt.

Skapande pågår.

Efter lunch någongång så började jag göra ett torn. Jag ville göra massa, men det slutade med att det såg ut som ett snett muminhus. Det rasar nog när som helst, och det gör inte så mycket.

Kul dag iallafall, och jag var stentrött när jag kom hem. Vet inte varför, så mycket och så starkt kaffe som jag drack därborta.

Imorgon har jag litterraturstudier, och då ska dramauppgiften göras klar!


Kommentarer

Postat av: hogie

Tycker minsann att muminhuset är det finaste på bilderna.

2010-10-07 @ 10:29:00
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kaka

hogie: Tack, det känns bra med lite support :)

2010-10-07 @ 11:28:17
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits