Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Men helg!

Vaknade och va skitsur på Kajsa. Hon hade velat pimpa/blinga någons läpp (hos Borat btw), och klippa någons lugg vilket gjorde mig asförbannad. Insåg snabbt att det var en dröm och surheten försvann.

(Pimpa/blinga läppen förresten, gick ut på att man satte lösögonfransar och små strassstenar längs läpplinjerna, och målade läpparna som ett öga. Skitskumt.)

Jag och mamma var iväg till Svarta lampan förut, och jag köpte en leopardjulstjärna! Fyfan va läckert!

Sitter och är för hungrig för att skriva något, för hungrig för att duscha eller göra något annat vettigt. Vi har städat hela lägenheten iallafall, uuh va skönt med städ-lördagar!

Tråden tog slut, förresten, så min halloweenklänning är bara halvklar, men det får gå ändå!

Jag, förra halloween. Playboy bunnie.


Kommentarer

Postat av: Kajsa

Hjälp, jag började läsa ditt inlägg och trodde att jag gjort något dumt. Haha! Nu är det nog inte jag som blingat någon i din dröm men jag hann reagera ändå :)

2010-10-31 @ 18:59:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits