Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Paprika som fan

Var till Kvantum och handlade lite nyss. Kom hem och kollade kvittot:

Vafasen, jag köpte ju inte ens paprika! Och vem köper nästan två kilo?! Jag blev vrålarg och slängde mig i bilen och blåste tillbaka till affären och hötte med näven och gormade och skällde. Nej, det gjorde jag inte, men jag gick och sa till och kvinnan i butiken gav mig en lång misstänksam blick och sa sedan "Så du köpte inga paprikor alls?" "Näej!" svarade jag ärligt och fick ännu en misstänksam blick.

Vilken tur att 50-öringen is no more, det gjorde ju att jag fick tillbaka 55 kronor, istället för 54,50:-. Haha.

När jag kom hem kom jag på att jag ju köpt potatis som inte är med på kvittot. Kassörskan måste ha slagit fel, helt enkelt. Så nu har jag lite dåligt samvete, men orkar inte åka till Kvantum en gång till.


Kommentarer

Postat av: Kirre

paprika är ju sjukt mycket dyrare än potatis, så det var ju inte helt fel :)

2010-10-02 @ 17:12:01
URL: http://Raaff.soclog.se
Postat av: Kaka

Precis! Fick ju liksom gratis potatis för ett värde av typ 11-12 kr! Yay!

2010-10-02 @ 22:17:25
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Krille

Smakade den inte helt ärligt överkomna potatisen unddderbart i dom små fattiga student magarna :D

2010-10-04 @ 16:45:50
URL: http://karlstad.wordpress.com/
Postat av: Kaka

Krille: Joo, om den gjorde! Gratiskryddan gjorde verkligen sitt!

2010-10-05 @ 12:36:39
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Krille

Efter köttgrejen i Uppdrag Granskning, då dom berättade att ICA ägare var de Svenskar som hade mest Ferrari bilar registrerade på dom så kände jag en njutning när du berättade om ditt lilla bryt (-:

2010-10-14 @ 03:33:24
URL: http://karlstad.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits