Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rörelse

"Den här salen andas ångest." sa någon när vi klev in i idrottssalen. Gympahallen. Alla minnen kom tillbaka från högstadiets gympaångest tid.

Dock var det jätteskoj, vi lekte en gammal favorit "Kinesiska muren". Minns att på lågstadiet så tjatade alltid jag och min kompis Emelie på vår lärare att vi ville leka denna. Vi pratade idag om hur man skulle kunna modernisera leken lite, alltså att leka något mer aktuellt än vakter på kinesiska muren. I vilket fall så började min studiegrupp prata om att det skulle kunna vara SD som stod på muren och vaktade sina medlemmar (ärtpåsar man skulle försöka hämta över), och vi var alltså politiker i de andra partierna som skulle få över SD-väljarna! Haha, detta lät ju bara krångligt, men just då var det väldigt skoj.

Men vi har lekt och lekt och jag var så svettig och äcklig att jag kastade mig i duschen när jag kom hem! Pust och flås, dålig kondis für alles!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits