Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Samboheter

Konstiga saker ska man uppleva när man flyttar ihop med någon ny.

Som detta:

En använd matkniv i kylskåpet?! Helt galet.


Kommentarer

Postat av: hogie

Åh, skrattande-ko-ost! Bästa osten ever att ha på baguette. Eller pain riche som en säger om en kommer från skoghall och är extra fin.

2010-10-18 @ 11:26:18
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Angelika

hehe.. så är det att leva med en ny... bara man inte börjar att störa sig på dom små sakerna... lycka till i det nya sambolivet ;)

2010-10-18 @ 12:49:09
Postat av: Rävfan

Jag ser inga problem med att lägga tillbaka smörkniven (om den är avskrapat och inte har massa smör på sig dvs) i kylskåpet. Vet att det finns vissa som klagar på det här hemma.

2010-10-18 @ 16:17:28
Postat av: Linda

haha, vad roligt att du nu ska upptäcka massa nya sidor av Lina. Det där med smörkniven gör vi med..vet inte vem som började med det dock. Jag misstänker att det var jag :D

2010-10-18 @ 16:20:03
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Ja fast hörni, det där är ingen smörkniv, det är en matkniv. Det är ju litte skillnad asså.Sen så brukar jag inte ha ngn kniv i kylen, det är oftast så fullt så jag staplar saker på smöret. Men annars är det absolut en god tanke. Om det bara hade varit en smörkniv då.

2010-10-18 @ 17:16:52
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

matkniv, smörkniv, kniv som kniv va!!!! örke diska.

2010-10-18 @ 19:28:54
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kirre

vi klipper sönder smörpaketet och låter kniven sitta i hela tiden. lr ja inte paketet, det är locket vi klipper sönder

2010-10-18 @ 20:51:22
URL: http://Raaff.soclog.se
Postat av: david

Linda: det var veeeerkligen du som började med det, det kommer inte från mig! ;D

2010-10-22 @ 11:56:17
URL: http://bluevalentine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits