Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

"Tjejkväll"

Tjejkväll i Mittishitty igår. Totalt ovärt, om du frågar mig. Jo, men när jag tänker på kvällen så var den bästa stunden den då jag och Emmy stod inne på Bergqvist skor och vräkte i oss chips och drack cider, det säger väl en del om kvällen. Förutom det så minns jag bara att jag sprang runt och stirrade på mitt tipspromenadspapper i två timmar. Hann dock få en blick på Zubeyde, så det kändes ju lite värt iaf.

Men annars så känns det inte som jag fick ut något av kvällen, var inte inne i någon affäre direkt, fick inte en massa gratissaker (förutom vid NWT-tältet där jag plockade hem storvinst genom gratispenna, gratislipsyl och gratisgodis!). Såklart kul att träffa tjejerna, även om alla inte var i sin bästa form, men överlag var det rätt meningslöst. Jag borde åkt in tidigare och gått runt lite så jag fått se något.

Men tipsprommis är rätt skoj, faktiskt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits