Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Disco!

Nej, inget discodansande, men väl lite modern dans stod på schemat idag. Jag har ju noll i koordination, så jag snurrade min väderkvarn runt, runt åt fel håll i danssalen och slog säkert nästan ut tänderna på någon stackars klasskamrat som kommit för nära.

Sandra och jag

Efter den moderna dansen hade vi en övning där vi skulle sätta ihop olika steg till vad som skulle liknas vid en dans. När min grupp skulle visa upp fick jag hjärnsläpp och kom inte ihåg ett enda steg, så jag stod och skrattade åt mig själv istället. Så kan man också göra.

Nej, inget discodansande idag.


Kommentarer

Postat av: Linda

very nice bilder ;Dduu..om du går in på min blogg så ser du att "profilbilden" och arkiv osv hamnat längst ner i högra hörnet. jag vill inte ha det så...vet du vad man kan göra? för jag blir snart knäpp här.

2010-09-13 @ 20:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits