Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

En kopp bea, tack!

Mormor ringde och berättade vad hon just råkat gjort. Det började med att hon var hungrig och skulle ta sig en god "varma koppen". Hon tillagade och åt den ovanligt goda soppan. Hon åt sked efter sked och tänkte för sig själv att detta ska hon minsann köpa fler gånger! Så krämig och god, det måste vara en ny smak hon inte provat förut. När hon ätit färdigt så gick hon för att se vad den goda soppan hade för namn... bearnaisessås! Haha!

Hon skrattade gott åt sig själv, och fick efter lite andhämtning fram orden "Tror du det är farligt?"


Kommentarer

Postat av: apan

hahaha! naaaw, hon är så söt!!

2010-09-20 @ 06:50:13
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, va gulligt! :DHoppas vi ses idag!

2010-09-20 @ 08:11:00
Postat av: hogie

Hahaha! Jävlar vad skön. Vaför inte, är det gött så moffla på.

2010-09-20 @ 11:01:27
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

Eh. Om man är gammal vill säga. Är man 25 kanske man inte ska hälla i sig en kopp bea om dagen.

2010-09-20 @ 11:02:07
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits