Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

No lust

Jag har ingen blogglust alls, därav uteblivna inlägg.

Sista dagen på praktiken imorgon och jag kan inte riktigt bestämma mig om det är bra eller dåligt. Men i vilket fall kommer jag tillbaka dit i november, och det har jag bestämt är en bra sak!

Idag åt de förresten kycklingsoppa med sås till. Lite konstigt. Jag tjuvsmakade på såsen när jag hjälpte till med disken, och den var jättegod... men sås till soppa? WTF?

Tänke att du jävlar ska jag skriva det bästa inlägget någonsin så alla söta läsare tänker att "Ja, det finns hopp!" och "Finns det hopp finns det liv!"

På tal om de meningarna; minnesflash. När jag var kanske 12, så lånade jag en bok på bibblan med olika scener i(?). I en scen så hette personerna A, B och C, och castades av oss tre syskon. Vet inte vad den handlade om, men det var någon dödsdrama eller så, och C hojtade "Finns det hopp finns det liv!" då och då under scenen. Vi spelade den om och om igen.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag tänkte direkt på den boken när jag läste den meningen :) Ingen aning om vad det handlade om, eller vad det var för bok...

2010-09-24 @ 13:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits