Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Produktplacering

Var på produktinformationsmöte på andra sidan Kronoparken förut. Det var trevligt folk, kunniga produktinformatörer och gott fika! Jag var först skeptisk, sen nyfiken och det slutade med att jag kom hem med ett litet husapotek på tub.

Anna, Peter och Peter

Louise och Jonas (ser ut som Jonas håller i en enorm sked?)

Nam nam nam

Dessvärre innehöll tuben ett av de ämnen min hy absolut inte tål, så jag blir tvungen att lämna tillbaka. Synd! Skithy! Det var samma sak som gjorde att jag fick vätskande sår i ansiktet i höstas av Mary Kay.

Kommentarer

Postat av: anna f

uscha då, lät inge vidare skojj.. men tyvärr tål man inte alltid alla produkter:/ hrm.. hoppas att du repar dej snart!.. Kul att ses en liten stund iaf! KRAM

2010-09-09 @ 21:58:40
Postat av: Lisa

Är det Aloe Vera eller? Tycker mig känna igen dunkarna på bordet.

2010-09-09 @ 22:36:08
Postat av: Kaka

anna f: Ja, jag är väl ganska reparerad efter den där MK-missen! Ja jättekul å ses! Kram!Lisa: Yepps! Har du testat?

2010-09-09 @ 23:00:29
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Nej, men två av mina arbetskamrater säljer det tre på jobbet dricker juicen. Den smakar tydligen vidrigt, men ska vara jättebra. Dyr som fan dock :)Jag har funderat på att testa, men det har inte blivit av än.

2010-09-09 @ 23:32:41
Postat av: Kaka

Lisa: Ja vi fick smaka! Det var som att dricka badvatten med citron i, kom vi fram till. Haha! Slår man ut priset va det kostar blev det tydligen ca 14kr/dag.

2010-09-10 @ 12:15:59
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Lisa : Dyrt vet jag inte om man kan kalla det, 10-14 kronor per dag beroende på om man tar 30/50 ml per dag. Vid 30ml så räcker en dunk i en månad. Ett litet pris för att må bra tycker jag :)

Dessutom så är man inte nöjd så kan man ju lämna tillbaka dunken till sin återförsäljare och få alla pengarna tillbaka. Skadar (och kostar) inget att prova, det "värsta" är att du ligger ute men pengar som du ändå får tillbaka, och om så är fallet så har du iaf fått lite gratis närig i dig :)

2010-09-10 @ 13:43:45
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits