Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Svampfri och glad

Är så jäkla nöjd över att jag inte äter svamp! Ja, men kolla bara på detta:

Usch! Ska vi inte alla bara sluta äta svamp, hörni?

Kommentarer

Postat av: Celia

Oh, jag som trodde du hade blivit av med svamp i underlivet när jag läste rubriken :D Sån svamp är inte heller så kul :C

2010-09-07 @ 10:27:05
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag unnade mig svindyra kantareller för ett tag sedan. Någon som stod utanför Maxi och sålde svamp från de värmländska skogarna, så jag slog till.När jag kom hem ställde jag mig för att rensa dem och slängde ner dem i stekpannan allt eftersom. De var rätt små, så jag delade dem inte. Så hittade jag en jättestor, så jag rev dem i två delar. Då hittade jag en mask i stammen!!!Jag höll på att spy, men jag kunde ju inte slänga alla dyra svampar så jag tog upp dem från stekpannan och delade varje svamp i små små bitar. Inga fler var maskätna, men jag har haft svårt för mina favoriter kantareller sedan dess.

2010-09-07 @ 10:35:06
Postat av: Kirre

jo! du har så rätt ida! våga hata svamp :)

2010-09-14 @ 10:40:30
URL: http://Raaff.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits