Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Upprörd!

Just nu är jag upprörd över att jag förra veckan, i fredags närmare bestämt, "unnade mig" ett helt nät med avokados. Nej, det är ju inte det jag är upprörd över, utan det upprörande var att jag nu fått slänga alla utom två! Två! Alla andra var rötna och/eller mögliga! Råkade äta lite härsken avokado och hade kväljningar i flera minuter och vattenglas senare.

Jag borde inte ha kastat alla, utan jag borde ha reklamerat det. Skit också.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Det är svårt med avokado. De man köper styckvis är ofta stenhårda och blir aldrig mjuka. De som ligger i nät är ofta mjuka och fina, men snäppet övermogna och bör ätas nästan direkt. Efter några dagar är de inte alls goda. Gammal avokado är skitäckligt.

2010-09-06 @ 21:12:25
Postat av: Angelika

Rekommenderar att köpa lösa avokados, titta runt lite på hyllan, finns alltid några som är mogna, jag lovar.

Ska du till bunkern på Lördag, får man som icke student komma in där.... ett band som ska spela där då som jag gärna skulle vilja se, känner en av dom. Kramizar

2010-09-06 @ 21:23:14
Postat av: Kaka

Lisa: Jag tycker att oftast är avokadosarna i nät väldigt hårda, men nu när jag köpte denna så kände jag att de var så mjuka och fina allihopa... men nu förstår jag ju varför.Angelika: Man måste vara student för att få medlemskort, och på det får man ta med sig två gäster. Så om jag ska dit så kan du ju joina på mitt medlemskort! Har inte tänkt på det, men jag kan ju börja tänka ;)

2010-09-07 @ 09:49:52
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Angelika

Tack ida...skulle vara kul att komma ut lite oxå.. ;) hehehehe... får väl börja bli student eller nåt... din utbildning verkar ju rolig.. hehe.

2010-09-07 @ 10:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits