Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Brev från mormor

Mormor är så söt. Erik berätta just att han varit och postat ett brev till henne, och läst vem det var till: "Arvingarna Casper Janebrink Göteborg", stod det på kuvertet. Tydligen hade han åkt ur Körslaget, och mot detta skulle mormor protestera, och samtidigt berätta vilken hyvens kille han är.

Erik hade sagt att det kanske inte räcker med att skriva "Göteborg", utan att det antagligen behövs postnummer, eller någon mer specificerad adress. Mormor hade då kontrat med att det hade minsann räckt att skriva så lite när hon skickat brev till Bert Karlsson några år tidigare.

Historien bakom Bert Karlsson-brevet hade visst varit så att någon hade åkt ur Fame Factory, och det hade hon inte gillat så hon hade skrivit till Bert och klagat.
"...men fick du svar då?"
"Ja, på sätt och vis. X kom ju tillbaka in i programmet efter ett tag"

Tydligen var hon helt över tygat om att deltagare X kommit tillbaka till programmet pga hennes brev.

Kommentarer

Postat av: Malyn

Åh tack så mycket :D

2011-04-12 @ 22:47:51
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: Linda

Men gulle då!

2011-04-12 @ 23:24:44
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: evy

haha va smart hon var då :D

2011-04-13 @ 01:56:10
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Tiffany00@soclog

ja, några bilder blev det väl, adda mig på msn; tuffu313@hotmail.com

2011-04-13 @ 18:08:33
URL: http://Tiffany00.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits