Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Brôpôs

Idag har jag köpt... :

Nix, inte en soppöse för 30 kronor! Utan:

En pöse full i brö! Jippi!

Lyckan var total tills jag insåg att jag inte har plats för ett enda bröd i frysen. Ska jag vränga i mig allt ikväll tro? Har hittills klämt två små baguetter.


Kommentarer

Postat av: Lisa

De mörka bröden samt limpan/lantbrödet håller sig längre än det andra i alla fall, så börja med de ljusa baguetterna :)

2011-04-12 @ 18:22:54
Postat av: Lisa

Kom på att det kanske är en ciabatta?

2011-04-12 @ 18:23:30
Postat av: Kaka

Det va någon limpa med också, men det som syns där är någon slags olivchiabattalimpa tror jag. Bah :/

2011-04-12 @ 18:34:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kristin

Ida goes tant ;)

2011-04-12 @ 20:47:03
URL: http://raaff.org
Postat av: evy

om du inte orkar kan du ju alltid ge bort te nån som vill ah eller så kan du ju alltid mata môsera haha xD

2011-04-13 @ 01:50:10
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Evy: Haha nej jag matar inte môsera, utan delar frikostigt ut limpor åt höger och vänster till diverse löst folk som råkar komma i vägen :D Haha!

2011-04-13 @ 14:24:13
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits