Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hemma at home

Har haft en bra första dag på praktiken. Nytt ställe, ny handledare och en bunt nya barn.

Efter att jag blivit presenterad sa ett barn:
"Då måste hon också få fika!"

En frågade om jag hade en bebis i magen, och jag undrar varför hon frågade det. Inte så att magen syns så särskilt mycket.

Nu är jag iallfall hemkommen och har lite lätt huvudvärk och lite, lite halsont, vilket jag inte har haft på hela dagen, så jag vet inte varför jag känner av det nu. Orkar inte laga mat, blö. Kanske tar ett par mackor till kvällmat idag.

Kommentarer

Postat av: Eve

Man kan aldrig undanhålla något ifrån ett barn, de vet allt!

Kram

2011-04-18 @ 19:34:31
Postat av: Linda

Barnet kanske är sån där synsk en?

2011-04-18 @ 19:57:30
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: evy

vilken vecka ä du i? :)

2011-04-18 @ 23:25:52
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Martin

Hon kanske va släkt med tanten på Ica?

2011-04-19 @ 08:16:05
Postat av: anna f

då hoppas ja på gravidbilder här framöver ida! ^^

2011-04-20 @ 20:35:50
Postat av: Kaka

Eve: Ja, skitskumt!Evy: v 18Anna: Nja, de lägger jag nog på gravidbloggen ist. Eller ja, klart det kommer komma bilder på mig här med, men inte liksom "magbilder"!

2011-04-20 @ 21:13:51
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits