Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

No April's fool

Har hittills undgått att blivit lurad. Kristin gjorde ett tappert försök när hon kom fram och sa:

"Ida, jag såg Thåström på stan igår!"
"Va? Thåström?"
"Aa!"
"Va gjorde han i stan? Näe, vänta nu..."
"April, april!"


Kände att något inte stämde. Hade han haft spelning eller liknande i Karlstad hade jag vetat om det. Haha, bra försök dock!


Mr T i april -09 @ Nöjes

Kommentarer

Postat av: Linda

Men en gång, jag tror det var 2004, så var han faktiskt här utan anledning (konsert eller liknande...Vad jag vet). Då var han på Radium av alla ställen och drack öl!

2011-04-01 @ 18:54:46
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Det kan ha vart då han dj:ade på Ankdammen. Det var 23 i dörrn och jag var för litten, det borde ha vart -03/-04 nånting. Men jo, det kan väl tänkas att han bara hängde här också, och jag är liiite sur för att jag inte visste om det isf, ja ^^

2011-04-03 @ 19:34:20
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits