Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nyckelfan

Traskade hem igår eftermiddag efter att ha jobbat med grupparbete hela dagen. Var väl ungefär två steg ifrån porten hem när jag skulle ta upp nycklarna. Men nycklarna var borta! Jag svor en hemsk inre ramsa och förbannade mitt snurriga huvud. För säkerhets skull kollade jag igenom hela väskan, ifall jag skulle ha råkat lagt ner dem där. Inga nycklar. Jag hade bilnyckeln i jackfickan, så jag tog bilen och blåste tillbaka till skolan.

I skolan sprang jag till bildsalen och letade, men inga nycklar där. Skulle gå och fråga i Gläntan, eftersom jag visste att jag hade slängt av mig jackan när vi lunchade, tänkte att då kunde kanske nycklarna ha åkt ur. Kände pinknödigheten trycka på, och gick på toaletten innan Gläntan. När jag hängde upp jackan tyckte jag att det klirrade till. Tänkte att det var konstigt att jag hör nycklarna, fast fickorna är tomma.

Kände utanför fickan med händerna kände jag nycklarna, och insåg att de hade åkt in i fodret! Rövnycklar! Skulle vilja halvcitera min syster: "Där låg nycklarna och hånflinade åt mig."

Så det va väl bara att åka hem igen och känna sig lagom dum.

Kommentarer

Postat av: Lisa

I know the feeling :/

2011-04-05 @ 09:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits