Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Random

Känner mig random så jag slänger in en lite random gammal bild från urminnes tider:

Bilden har inget med något att göra. Det är en helt vanlig bild där jag står och antastar ett intet ont anande vattentorn. Sånt som händer, det vet ni väl.

Kommentarer

Postat av: Tiffany00@soclog

nej eller hur. Funderar starkt på att ta med mig extrakläder. det kan ju behövas. Nu när jag ska vara på samma ställe ett tag känns det ganska värt! :)

2011-04-01 @ 20:12:34
URL: http://Tiffany00.soclog.se
Postat av: Kajsa

Fast du är jävligt snygg när du antastar väggar måste jag säga...

2011-04-03 @ 19:22:17
Postat av: Kaka

Kajsa: Haha, vet inte det jag, men tack iaf, du är för söt!

2011-04-03 @ 19:37:32
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kan inte annat än hålla med Kajsa! :D

2011-04-04 @ 09:06:53
Postat av: Kaka

Tack min anonyma snygging :D

2011-04-05 @ 13:52:56
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits