Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Syskonträff

Idag efter temaveckan på Skoghall ringde syster Anna och meddelade att hon var i stan och gärna ville ses. Jag, som bilat upp Linda till Rud var ju nära McDonken där de var, så jag körde dit för en liten lunchdejt.

Anna hade med sig dottern Willemo och vi smaskade hamburgare och tölade i nästan två timmar. Kul att träffa dom! Träffas sällan, eftersom de bor uppe i Donutstream aka Munkfors.

Är lite osäker på vad jag har gjort i eftermiddagen, men tiden har tydligen gåt tiallafall. Jo, jag lyssnar på en ljudbok som inte är särskilt bra, men jag måste veta hur den slutar! Har väl ca 1 timme kvar på den.

Ikväll förväntar jag mig en dignande tacobuffé hos Lina och jag hoppas även få se Så ska det låta. Jag utlovar två bananer och en härlig sångenergi!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Bra med henne?

2011-04-09 @ 09:26:11
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, full fart men hon mådde jättebra och hälsade massa!

2011-04-09 @ 12:17:44
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits