Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Uri heals me

Sist jag var sjuk var förra gången jag skulle ut på praktik. Jag var dunderförkyld i två hela veckor. Sedan dess har jag inte varit det minsta sjuk, och jag trodde de olyckliga dagarna var över. Men så smällde det till i halsen på fredagskvällen. Jag kunde knappt svälja, och dagen därpå inhandlades diverse halstabletter och apelsiner. Halsen blev bättre men inte bra.

Igår tittade jag på Fenomen och Uri skickade positiv energi genom tvrutan. Jag intalar mig att jag blev helad som fan av karln, och tänker nu trippa iväg till VFUn som en frisk normal människa.

Ja, yttepytte ont i halsen hit eller dit är väl inte så noga?

Kommentarer

Postat av: Erik

Lol.

2011-04-18 @ 11:13:01
URL: http://erikjansson.net
Postat av: Linda

Men åh så typiskt :( Förlåååt för att vi smittat dig (gissar att jag och Kristin är ganska så mycket bovar här, speciellt jag :S )

2011-04-18 @ 14:40:45
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Linda: Är du något friskare då? Jag har inte känt av halsontet alls idag, så jag tror det var falskt alarm i helgen :D

2011-04-18 @ 17:17:38
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits