Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

yes

Verkar som den som hade lånat min reserverade bok läser min blogg, för vipsvapsvirum så har den kommit in och är nu hämtad av mig. Nu kan jag sitta och trycka på den till mammas födelsedag i slutet av juni.

När jag kom ut till cyklen förut, förresten, så fick jag ont i ichias. Vet inte var det kom ifrån, har aldrig haft ont där förut. Vet lite hur det känns för att pappa ofta hade ont där, och jag minns var han sa att det skulle värka. Kunde inte riktigt stå och cykla, så jag satte mig på min blöta sadel och trampade iväg. Tror mormor hade skuttat upp snabbare för universitetstrapporna än mig, jag gick där och vaggade som jag vore en höggravid pingvin med blöt-i-röven-brallor.

Noterat: Universitetets dörrar, entré- som snurrdörrar är inte gjorde för personer med svagt muskelanlag och/eller graviditet. Det var nästan det värsta det, när jag skule genom de förbannade tunga dörrarna.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag hade ofta ont i ischiasen förr, men har inte haft det så mycket senaste åren. Under graviditeten har jag dock haft det rätt mycket. Det är obehagligt som fan, men bara att härda ut antar jag :/

2011-04-27 @ 18:35:30
Postat av: Raaff@soclog

blir svärmor och hennes kompis :)

2011-04-27 @ 20:19:18
URL: http://Raaff.soclog.se
Postat av: Raaff@soclog

du får nog inte plats :P

2011-04-27 @ 21:40:42
URL: http://Raaff.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits