Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Byrå!

Nu är byrån färdig och iordningställd! Blev den inte snygg?


Kommentarer

Postat av: Lisa

Wow, den blev ju skitsnygg!! Man ska nog tänka två gånger innan man kasserar gamla furumöbler, de kan ju bli jättesnygga.



En sådan stor byrå skulle jag nog behöva till Alfreds kläder, den jag har är bara 3-lådors och den är rätt full vid det här laget. Är det "vår" pall där till höger också?



Btw så skickar jag tillbaka sovpåsen med mamma. Alfred var för lång för den så den gick inte att knyta utan att han fick ligga med böjda ben, och när jag hade den uppknuten så blev den som en klänning som bara åkte upp. Synd, för den såg väldigt gosig ut på honom tills han insåg att han inte kunde räta ut benen :)

2011-08-05 @ 16:47:58
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, jag tycker också den blev tokfin! Är det bara 3 lådor i din byrå? Har för mig att den va typ lika stor! Uppmärksamt av mig :P



Såg att du hade köpt en bebisbok först nu, läste det först nu alltså, kan du inte ta kort på några sidor i den så jag får se hur den ser ut inne? Åsså har jag frågat på din blogg om du kunde maila bilderna på Alfred också, men det har du kanske inte sett :)

2011-08-05 @ 16:51:47
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kaka

Just det, nej det är inte vår pall som står där, det var en brun som Martin hade hemma hos sig!

2011-08-05 @ 17:18:54
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag har mailat bilder på A, ska maila på boken också!

2011-08-08 @ 11:28:51
Postat av: evy

söt/fin den var :)

2011-08-09 @ 01:44:34
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits