Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Just det...

...har jag sagt att vi har en orgel?


Kommentarer

Postat av: Martin

De visste jag inte!

2011-08-31 @ 16:07:50
Postat av: apan

wtf`?

2011-08-31 @ 18:36:11
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Linda

En sån har jag i Arvika :D

2011-09-01 @ 00:24:22
URL: http://livini_@hotmail.com
Postat av: Kaka

Nu vet ni! :DLinda: kan du spela på den då?

2011-09-01 @ 09:21:31
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

Nä ytterst lite. Syster Johanna är bättre :) jag skyller på mina korta fingrar.

2011-09-01 @ 11:24:20
URL: http://livini_@hotmail.com
Postat av: evy

hehe trevligt! nu ska det spelas musik från Ida.. "varsegod Ida å börja spela så får vi höra en trudelutt.." haha xD

prova om du kan spela grevens menuett ^^(eller hur det stavas) hehe!

2011-09-01 @ 13:23:34
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

evy: Hehe, vet inte va grevens menuett är, men jag kan knappt en enda ton! Kanske ska lära mig blinka lila stjärna eller något först ^^

2011-09-01 @ 15:57:52
URL: http://idoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits