Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

O-sålt?

Kvinnan som skulle köpa skötbordet hörde inte av sig något mer. Hm, konstigt. Gör inget, då slipper vi köpa badbalja! Då tar vi den som hör till skötbordet, och slänger resten.

Nu ska jag till IKEA med moder, och sen till Bergvik för att handla kvällens middag. So long, suckers!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Men är det inte hål i den baljan? Har för mig att det skulle gå någon slang från baljan för att man skulle kunna tömma ut vattnet lättare. Fast jag minns kanske fel.

2011-08-12 @ 14:16:08
Postat av: Kaka

Hm, ja jo det är det, men det går väl att plugga igen? Har inte tänkt på det. Men det där beiga grejen som följde med, jag undrar om den verkligen hör till skötbordet, för den har inte riktigt samma nyans beige som resten, och den passar liksom ingenstans.

2011-08-13 @ 10:42:36
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits