Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tvättmaskin¤+="!½

Slängde i sängkläder i tvättmaskinen och körde igång den. När jag skulle hänga tvätten sen så var den klassvåt! Jag körde då en centrifugering, men den var lika blöt efter det.

Hängde upp de drypande våta (och tunga!) sängkläderna ändå. Nu hade det droppat på köksgolvet (där jag hade ena tvättställningen), och lämnat något vitt spår. Torkade upp allt det blöta, men det vita satt kvar och behöver nog skrapas bort. Troligtvis har det inte sköljt ur ordentligt. Kul att maskinen klarade typ två månader...

Kommentarer

Postat av: Erik

Tror du nämnde något om detta i telefonen förut, men nu när jag läser det så förstår jag hur lite jag lyssnade på vad du sa. Haha!

2011-08-25 @ 23:04:28
URL: http://erikjansson.net
Postat av: Lisa

Åh, hatar när det händer! Hände titt som tätt i tvättstugan när vi bodde i lägenheten. Det är väl bara att reklamera maskinen då :/

2011-08-25 @ 23:42:28
Postat av: Kaka

Erik: Du fejkade bra!

2011-08-26 @ 11:01:14
URL: http://idoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits