Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fniss

Beställde en sak häromdagen (kan inte säga vad förrän efter jul) men så fick jag helt fel grej! Haha, det var inte ens nära eller nästan rätt. Fick Bones säsong 6 i paketet, gissa om jag blev snopen! Helt felpackat av de jag beställde av. Tror jag ska tjäna lite pengar på missen och beställa det rätta igen...

Idag ska jag till MVC och de ska pensla något frätande i mumindalen på mig. Ser inte fram emot det, samtidigt som det ska bli skönt att bli av med ärrvävnaden som hade bildats. Men liksom AJJ!?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Låter inget skönt det där frätet...

2011-12-08 @ 13:01:42
Postat av: Evy

haha i "mumindalen" rolig du Ida ;) lät bara så lustigt men förstår ju vad du menar.. låter jobbigt du det där du ska göra!

2011-12-09 @ 01:35:33
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits