Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jul dag 1: Torsdag del 1

I år har vi firat inte mindre än tre jular! Snabbresuméer:

Torsdag 22/12:

Dagen börjar med bröllop för Lisa och Henrik i ett litet rum i Hammarö kommunhus. Lisa märker att hon har fått ett stressutslag! DAMDAMDAM!

Lugnande säger någon att det ser ut som en svinkoppa.

Alla knör in sig i rummet och hoppas att de två små barnen håller sig lugna tills den lilla vigseln är över. Paniken sprider sig när vigselförättaren inte kan tända ljuset! Men, lugn, bara lugn, Henriks mamma rycker in och får tändaren att fungera.

Vigseln börjar och Alfred får en plånbok at gnaga på så han håller sig lugn, och Tuva spyr lite på sig själv och pappas skjorta. Vigseln tar en lite otippad vändning när plötsligt vigselförättaren börjar sjunga, istället för att läsa den dikt brudparet valt ut. Efter den några minuter långa vigselakten har de i alla fall svarat ja och kan nu titulera sig man och hustru.

Lisa ville ha en "spretig" bukett. Tycker det lyckades.

Sen gick vi hem till mamma och skålade i champagne! Brudparet läste upp telegram och öppnade presenter. Efter det käkade vi goda stora räkmackor! Och en Charlotte Russe (hur det nu stavas).

När alla var klara svidade vi om och gick in i dagens andra del; julafton.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, vilka bra bilder! Glöm inte att skicka dem till mig :)Låter som en dramatisk dag för övrigt.

2011-12-26 @ 16:46:19
Postat av: Lisa

Hahaha, jag missade bildtexten "Lugnande sa någon att det såg ut som en svinkoppa"! Det var Anita som sa det och jag tror utslaget dubblades i storlek då :P

2011-12-26 @ 20:03:51
Postat av: Ida

:D

2011-12-28 @ 09:43:09
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits