Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jul dag 2: Lördag

På julaftons morgon tog Tuva sovmorgon och jag och Martin åt frukost och delade ut klappar i lugn och ro. Hade beställt några julklappar till Martin som vägrade komma fram i tid, så av mig fick han bara en morgonrock. Den var lite liten, så jag ska se om det fanns större storlek på den.

Av Martin fick jag ett fräsigt ska till iPhone, en Diormascara, örhängen och biljetter till Ljust & fräscht (Schyffert och Lindström) när den showen kommer till LLA! Blev så glad! Tusen tack!

Min iPhone.

Runt lunch kom mamma, mormor och Erik och en stund senare kom Johan, Tomas och Elvy. Vi drack lite glögg (med smak av chili och choklad) och tjötade alldeles för länge, och började med maten lite i senaste laget. Tuva skrek och skrek, så istället för att hjälpa till med maten stod jag och vaggade hennes vagn.

Halv tre eller något sånt var maten klar och vi satte oss till bords.

Lite försent satte vi oss och såg på Kalle Anka, och missade således början.

Efter Kalle och Kan du vissla, Johanna så var det dags för Ris a la Malta. Tuva var tokig i vagnen igen, så jag missade nästan det fikat.

Gästernerna åkte hem och jag och Martin pöste i soffan till Karl-Bertil, Svensson, Svensson och vad det nu var vi såg.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Har mormor ännu större bandage nu?

2011-12-26 @ 16:49:45
Postat av: Ida

Ja, det var kanske lite större än i torsdags.. Tänkte jag inte på, men jo när man ser bilderna så är det lite större.

2011-12-28 @ 09:41:40
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits