Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nypenslad

Nu har jag blivit penslad med det där frätande. Det kändes inte så mycket, men sved lite när hon torkade rent. Jag tyckte jag såg att det blödde lite, men eftersom hon inte sa något om det satte jag på mig mina vita trosor och åkte hem. Gick på toaletten och fick se att det blött, kunde hon väl ha sagt, så jag kunde lagt papper eller vad som helst.

Tuva fick vara på Martins jobb så länge. Hon passade på att ha skrikfest vilket gjorde att alla blev döva och Martin fick inte ett dugg gjort. Naturligtvis var läkaren jag skulle till sen, så jag blev borta nästan en timme. Hans chef skojade(?) om att Martin hade lämnat in ansökan om pappaledighet 2016 istället för 2012...

Nu lagar jag lax och är för övrigt nästan klar med julklapparna! Nästan!

Kommentarer

Postat av: Evy

gôtt det lät med lax du ;) själv hade ja fixat mig igår en egen torsk gratäng.. super god ;)

2011-12-21 @ 02:01:43
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits