Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Siri

Min iPhone har något häftigt som heter Siri. Det är något man ska kunna ställa frågor till, be att typ smsa någon, ringa någon, fråga om vädret, ställa larm, påminnelser osv.

Så jag skulle testa:
"Kommer det regna imorgon?"
Siri: Flera alternativ, Emelie Adolfsson eller Lina Karlsson.

Läste att man kanske måste prata på engelska, för hon fattar inte svenska direkt, det får man lära henne. Aja, jag testade igen.
"Will I need an umbrella tomorrow?"
Siri: "Ringer Erik Jansson"

Jag: "Text Erik, please"
Siri: "Startar facetime med Lisa" (uttalar fasetajm, btw)

Kommentarer

Postat av: Erik Jansson

http://www.sirifunny.com/ :)

2011-12-01 @ 12:57:00
URL: http://erikjansson.net
Postat av: Lisa

Verkar ju skitbra det där :P

2011-12-01 @ 14:56:35
Postat av: Linda

Kors i taket men David lyckades faktiskt med att få iväg ett sms med det där programmet :-P

2011-12-01 @ 18:25:59
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Evy

haha okeey.. ä det där nån gratis grej det där du provade då elle?? :D

2011-12-06 @ 02:53:46
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Evy: Nej det är ett program som finns i iPhone 4S!

2011-12-08 @ 08:57:55
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Ida

Linda: Hur tusan gjorde han det?!

2011-12-08 @ 08:58:06
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits